VSK vof is sinds 1995 een regionaal opererend bedrijf; gespecialiseerd in brandveiligheid. Wij kunnen u adviseren over en assisteren bij de invulling van uw BHV organisatie, ten aanzien van de brandveiligheid in uw bedrijf. Het uiteindelijk resultaat is een goede BHV organisatie die ruimschoots voldoet aan de eisen van de arbeidsinspectie. Wij zijn dan ook NIBHV gecertificeerd (zie de NIBHV site, kies ‘naam’ en vul ‘VSK (spatie) vof’ in).

Wij zij een ‘no-nonsens’ bedrijf dat beschikt over goed opgeleide en ervaren instructeurs die hun sporen in het veld ruimschoots hebben verdiend. Deze instructeurs kunnen op uw vragen goed gemotiveerde antwoorden geven.

Tevens kunnen wij, door zeer goede relaties met diverse leveranciers, zeer scherpe prijzen voor u bewerkstelligen bij de aanschaf van (brand)veiligheidsproducten.

Samenvattend durven wij te stellen dat, als u ons uitnodigt om u bij te staan in het opzetten en/of up-to-date houden van een goede BHV-organisatie, uw bedrijf een veilige(r) werkomgeving wordt/blijft voor uw medewerkers, uw klanten, uw producten en uzelf.


V.S.K. vof
Koekoekstraat 28
1781 WG  Den Helder

Tel.  - 0223 612840
Fax  - 084 7424490

André van Groesen  - 06 55 71 32 96
George Neperus  - 06 51 59 50 61

mail@vskvof.nl